Regn

Shit vad det regnade när jag gick av tåget.. såg ut som en blöt hund när jag kom hem. Ser ut att bli en lugn kväll tillsammans med min älskling, imorgon är det fredag och då blir det att hänga med min underbara kompis Jenka!

puss

Varm dag

Idag var nog den sjukt varmaste dagen på hela året! typiskt att man jobbar när solen lyser så dant och att det inte finns ett enda jävla moln på himlen.. men det är kul att jobba ändå! Imorgon hoppas jag att det blir åtminstone lite svalare, det är behagligare att jobba då serrni ;)

Nu på kvällen är det svalare iallafall, får väll se om man dör av värmeslag sen när man ska sova... Har målat mina naglar rosa idag, det blev jätte fint !

puss

Hej igen!

Nu var det sjukt länge sen jag skrev igen. Har inte tid känns det som, eller så kommer jag inte ihåg att skriva. Nu har jag iallafall fixat lite med designen, så vad tycks? kanske kommer att ända på någonting mer, men vet inte ännu.
Idag har jag varit på Salongen och jobbat som bara den. (Bra att deras AC fungerar igen så man slipper svettas flera liter!) Det var ju så himla varmt ute idag! därför satt jag ute i solen en stund på lunchen, blev nog lite brun allt! Blir att passa på att jobba lite nu, eftersom det är sista veckan nu innan jag ska ha lite ledigt. Lev livet !
puss

RSS 2.0