Snart ska man ut.. igen!

Gött det var med en dusch förut! eller aah jag badade :P så nu har man äntligen lena ben igen haha xD Idag var jag med Isa. Mamma var inte så snäll mot mig på morgonen för hon ringde när jag låg och sov men, det var ju en ganska viktig grej hon sa haha, som jag hade glömt (a) men iaf efter att Isa och jag hade vaknat, kom syrran med frukost på sängen, och jag och Isa låg och såg på film, "Fröken Sverige". På eftermiddagen blev det färgning, och klippning för Isa. Självklart blev det jag som fick göra det! hon blev jätte nöjd, vilket jag tycker är gasnka bra! ;D haha

När isa åkte hem vid 6, blev jag själv så då frågade jag Linus om han kunde komma, och efter lite om och men så sa han att han kunde komma. Så snart blir det att åka och hämta honom på stationen. Älskar dig! <3

puss puss

Godnatt

Alldeles nyss spelade jag och Isa guitarhero. Vi lirade lite på trummorna. Isa var as duktig!! huhu
Nu tänkte hon och jag ta och lägga oss. klockan är ju faktist ganska mycket, nästan 22.30 redan (aa)
så sluta mobba oss för vi gillar att sova! ;D
Imorgon blir det att klippa och färg Isa's hår. längta!
puss och godnatt, sov så gott! <3





Kyckling again?

Nu är Isa och jag äntligen hemma hos mig! När vi kom hit fick vi äta kyckling igen, tydligen var kyckling populärt idag x))
Innan vi åkte med tåget till Mantorp, kollade vi runt efter skor som Isa ska ha till på fredag. Sista stället vi var på hittade vi ett par pumps. puuh tur!
Men nu tror jag att jag ska ta och ringa linus, elelr iaf snart, saknar ju den lilla jäveln. älskar dig bby :)<3

puss puss

KycklingRisBeanässås.

Nu sitter jag hemma hos Isa, och vi kom precis hem ifrån Motala. Isa köpte lite saker till sin och jenkas halloween fest. Roligt att hon ska klä ut sig till playboy tycker jag! ;)
snart ska vi iaf käka lite lunch, blir kyckling, ris och beanässås. Gott!
Senare sen ikväll eller i eftermiddag ska isa och jag dra hem till mig. Blir nog också att färga och klippa Isas hår med.
Men nu ska Isa och jag ta det lugnt, eftersom jag har ont i magen, jobbigt äre. Men men det är sånt som går över.

puss


Halloween snart, vad ska alla klä ut sig till? (:


Snart bär det iväg!

Nu har jag precis ätit, och gjort lite korsord med Linus. Linus som tror han är jätte duktig på korsord, får självklart alltid rätt svar i korsorden, och det blir aldrig fel. Haha nej älskling skulle inte tro det ;)
Snart ska han och jag dra iväg till Skge, jag ska till Patricia och han hem till sig. Hemma hos Patricia blir det nog mest damp och ha allmänt roligt, snacka blajj och sova, aah ni vet det vanliga.

Men nu ska jag mysa den sista timmen med älskling innan vi ska dra ner till tåget och åka iväg...

puss puss



saknar min älskade Isa. Sötis är hon.

Bye bye, och Hej Hej!

Linus och jag vaknade nyss och nu ska vi iväg till mig med 9.55 bussen, kul att man ska få träffa hanna-Lotta idag med. puss påt!<3

puss

So Fresh So Clean Så På - Mind kaos

Gomorgon, eller god dag mera x))
Direkt när jag vaknade käkade jag frukost, sen drog jag mamma och pappa och handla. köpte massa godis och skit :'D höh
Men snart ska jag iväg till älsklingen .. venne hur länge jag stannar där men ett tag iaf. Sen på lovet får jag va med min aandra kompisar också.

Förövrigt igår så hade jag himla kul och satt och chatta med Karin, himla skön människa det där. Vi skoja med varandra och hade allmänt kul. puss på det och puss på att jag ska åka nu :)

puss

hopp

1  chans, 2 chanser, 3, 4, 5 ... 20 ..

...

Nu vill jag bara gråta !

sämsta med kompisar är att dom sviker en.

Ny design?

är du trött på din gamla desig och vill ha en ny?
här är en desig jag ger ut som jag har gjort. bara att komentera och säga att just du vill ha den. :)

Inte kul, inte okej.

Inte skrivigt på länge men kan berätta för er nyfikna att jag sitter och skriver på min uppsats som handlar om hantverksyrken. Eller yrken och yrken min handlar om målare.
Men just nu har jag tagit en paus ifrån den, tänkte dra ner snart att äta, eller nej föresten jag väntar tills mamma serverar maten! det blir mycket bättre!
Tycker föresten synd om de andra tjejerna i klassen som inte har börjat med uppsatsen en, jag känner ju iallafall jag jag behöver mins 1 vecka för att få ihop någonting vettigt! ;) men men deras val.

Längar tills på fredag för då kommer Patricia bby hit. Kul ska vi ha, och om jag har tur kanske Jenka och Petra kommer förbi mig på kvällen också. Tänkte att vi skulle fira lite smått att det är höstlov nästa vecka, kanske se på en film eller något.
Förövrigt så har jag tappat bort mitt skol kort *snyft* så nu måste jag betala hela 200 spänn för att få ett nytt. inte kul, inte okej. Men men är man klantig så är man...

Men nu ska jag fortsätta med min paus, puss.

Frisörpasset

Sitter i skolan nu, bara 3,5 timmar kvar... lite segt men aah vi ska ju klippa lite så det blir nog lite roligare (:
på fredag vill jag fira att vi har lov nästa vecka vilka är på? ;'D

Sovmorgon, äntligen!

Idag hade man en inställd lektion, och efter som det var ett dubbel pass, blev det två. Och en till and´ledning till att jag är glad är för att lektionerna var på morgonen så jag börjar inte förrens kvart i 11! Så jävla najs asså ;)

Har iaf varit uppe sen klockan 6 för att min älskling skulle till skolan. Har fixat mig en del med, och som ovanligt har jag hunnit sitta vid datan. Men ska ta och cykla ner till stationen snart, så jag hinner med 10 i tåget.

puss puss så hörs vi.


Redigerade bilder på mig förut. vilka blev finast.
Oredigerade eller redigerade?



MUUUUUUUUUUUMAA

Nu äter jag kladdkaka, mums.

puss


 

Alla mina tjejer! dags att hitta på ngt nu!

Nu har jag prisis bakat en kladdkaka och tagit ut den ur ugnen, hopas den blev god. Ska bjuda älsklingen på den sen när han kommer sen, blir nog vid 6-7 eftersom han skulle gymma innan. Tills dess blir det nog att bara chilla, får göra läxorna sen när Linus är här.

Föresten så saknar jag alla mina bby's. Filmkväll, pizza, hemma hos mig, vad sägs?

pusspuss

PizzaTajm

Nu sitter man och väntar på Linus. Har just druckigt upp min 7up. Gött som fan! Ikväll ska jag väll ta och lägga mig någolunda tiigt, får se hur det blir med det.
Linus sover nog också här troligen, kul kul. Imorn efter skolan ska jag springa och leta efter paljettlinnet jag såg förra fredagen som jag var för snål för att köpa! ååh så typiskt mig -.-
ångra sig när man är hemma att man inte köpte saken.. men aa det löser sig nog.
Ska leta efter praktik plats också, hoppas det finns ngt ställe.

men nu ska jag ta och beställa pizza, puss ♥

Nattblogg

Hej allihoppa! Kom precis hem, har nämligen åkt och lämnat linus hemma hos honom. Jävligt kallt är det ute för er som inte visste de ;o
Nu ska jag ta och läsa igenom hår sidorna en gång till, sen sova som en gris i min gegantiska lyx säng, så jag orkar gå upp imorn. funderar på om jag ska trippla håret imorn med, men det får jag se om jag hinner och orkar då x))
men som sagt nu ska jag läsa.

puss godnatt alla :)<3

Linköping nästa!

Snart ska jag, mamma och Linus sticka iväg till Lkpg. Jag ska kolla på skor och dom ska hålla mig sällskap. Ikväll vet jag inte vad som händer, men jag ska vell troligen plugga på håret, som vi har prov på imorn.

men nu ska jag dra puss

23:40 energidryck?

Snart ska jag ta och dricka energidryck sen sova. haha xD lyckat! (y)
men aah okejj kanske ska se på film med x))

Har iaf en jätte JÄTTE stor säng nu ni som ville veta xD

ajjah puss hej ♥

40-års firande

Idag blir det att fira min pappa som har fyllt 40 år. Vet inte riktigt när gästerna kommer men det blir imellan 1-4 eftersom vi har drop in. Just nu är Linus och pappa och hämtar maten, och jag har precis kommit ur duschen. Fynderar på om jag ska trippla håret med trippeltång idag. Tror jag gör det.
Undrar föresten vad pappa får av alla. Han önskar ju sig ett nytt tangentbord för 1000 kr (?) haha lite onödigt om jag säger mitt men, aah en spelnörd är en spelnörd. haha.

Ikväll får jag se vad jag gör. Om gästerna är kvar så blir det väll att lira lite guitarhero. Hoppas linus stannar med. Förövrigt så har jag ju en del läxor att göra.. t.ex. Hårprovet på måndag.. kanske ska börja plugga snart. Ajjah det får bli på söndag.

Men nu ska jag försöka få igång mitt spotify account.. funkar ju fan inte.

pusshej ♥

Äntligen!

Kände att det var dags för en ny design, den förra såg ju så trist ut! Så vad tycker ni mina läsare, ser den bättre ut? Jag personligen älskar verkligen den här designen. Men om jag känner mig själv rätt så kommer den säkert att ändras snart igen xD
För er som vill ha hjälp med eran blogg design, så kan jag ta mig tid att fixa era. Men såklart jag gör det bara om jag får något för det ;)

________________


Sitter här iaf och väntar på min älskling. Hoppas han kommer snart, är ganska uttråkad eftersom jag sitter och fixar min blogg. xD

pusspuss




RSS 2.0