Ryggont

Asså shit vad jag har ont i ryggen. Känner mig som en gammal dam på 95 år.. haha! Nae, men frågan är bara om det är träningsvärk sen gympan igår, eller om jag har sträkt mig.. Men om det är träningsvärk måste det vara muskler som jag aldrig har använt eftersom jag har en stark rygg xD
Gick bra på praktiken idag föresten, hoppas det går lika bra nästa vecka. Nu tänkte jag iallafall försöka lindra min ryggsmärta genom att lägga mig i sängen.

puss

Toppen dag!

Den här helgen har varit helt underbar! i lördags var jag upp i sthlm och tittade på konsär i Globen. Helt sjukt stort det var! har ju aldrig varit där. Konsären var för att fira komunals 100 års jubeleum (Dessutom hade timbaktu gjort en låt till firandet, klicka här för at lyssna). Det var bland annat Takida, Veronica Maggio, Magnus Carlsson, och Martin Stenmark, Lena Philipsson Timbaktu. Helt sjukt drag blev det när Takida spelade!
Till sthlm kom jag med en buss, tog ca 2 timmar att åka upp, på kvällen kom jag hem runt 2. då var man inte lite trött kan jag säga..

Idag var jag och älskling först hemma hos honom och hämtade hans dator, efter det åkte vi in till Lkpg och kollade lite i affärer tills det började spöregna.. Då gick vi till McDonalds och åt, sen drog vi till bion. På bion såg vi Inception, sjukt bra film som jag rekomenderar! handlar om en kille som kan ta sig in i andras drömmar, en av huvudrollerna spelar Leonardo DiCaprio.

Här är en trailer på Inception.

Äntligen!

Idag blir det första dagen på min praktikplats. Hoppas allt går bra! är jävligt glad över faktiskt att vi bara har praktik en gång i veckan så att det blir lite omväxling :)
men nu har jag inte tid att skriva mer, vi hörs,
puss

Får se vad som händer

Blev ingen rix fm i fredags.. berodde lite på omständigheterna.. men synd att man inte går på något man har längtat att gå efter i 2 år.. ajjah det kommer väll att komma fler gånger? hoppas det iaf.
Sitter och väntar på Linus nu, han var ju på fest igår.. Så får väll se om han ens orkar åka till mig, det märks väll. Han gör som han vill. tänkte fixa lite i mitt rum nu plocka i ordning lite, kanske sova en stund till. Känns som om det kommer att bli en fett tråkig dag idag iaf.

puss

Rix Fm ikväll

Sitter hemma hos älskling för tillfället, väntar på att han ska komma hem.. hoppas han kommer snart! för jag saknar honom plus att jag fryser. Ikväll blir det Rix Fm för han och mig, puss på det! så kul vi ska ha  :)

puss

Regn

kom nyss hem för ett tag sen ifrån skolan, idag har det också varit en regning dag. Det enda possitiva med idag är väll att jag har funnit en praktik plats (äntligen, efter alla telefonsamtal..). Längtar redan efter praktiken! Hoppas dom är snälla.
Imorgon blir det att larva runt med ettorna och sen gå på Rix Fm på kvällen. Nice!

puss

Omelett blev äggröra ...

Kom hem från skolan för ett bra tag sen, så nu sitter jag och bara väntar på att Linus ska dyka upp!! Gjorde föresten omelett när jag kom hem, men den slutade upp med att se ut som äggröra, god var den iaf!
puss

En ny början

Första skoldagen igen då, känns konstigt att ha en ny lärare och inte Bisse. Hoppas hon är minst sagt lika bra! annars lär vi inte lära oss någonting... Förövrigt så är det rätt slappt i mitt liv just nu, idag började jag ju ett och imorgon börjar jag 11, gött!  ;)
Ville bara säga det, och sen att linus kommer snart han ska bara gymma först, rauwr när kommer hit helt ny gymmad  ;)

puss

Shopping

Idag blev det att åka in till Lkpg och mööta upp älsklingen när han hade slutat. Vi gick en sväng på stan och sen skiljdes vi åt. Tänkte han kunde komma till mig idag, men det gick tydligen inte.. *suck* så vad fan ska jag göra ikväll?
Han kommer i alla fall till mig på onsdag. Och på fredag då vi ska dra till rix fm! <3
Ajjah det var allt jag tänkte skriva eller jo, juste! jag köpte en ring med på våran shopping runda. Här är den.

puss

Nöjd

Kom hem ifrån stan för ett tag sen, inhandlade ett gult linne och en blomma man kan fästa i håret. Soeet! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.. Me för tillfället väntar jag på att Linus ska ringa upp.. undrar hur länge hans kvartar är? .. har gått mer än en halvtimma nu sen han skulle ringa..

puss

mot Lkpg

Idag blir det att åka in till Lkpg och shoppa! hoppas jag hittar något fint :) men tänkte käka frukost nu och sen börja fixa mig :)

puss

♥ Keep It Loud ♥

Kom nyss hem från keep it loud! bäst var lätt Lazee! helt grymt drag! Hoppas på att rix fm blir minst sagt lika bra! det enda negativa var att jag fick gå själv till stationen.. inte så kul med tanke på att klockan var 12 på en lördagkväll... ajja jag överlevde ju xD som tur vad, eller?  ;)
Eftersom jag fick springa sista biten till tåget för att hinna med det, svettades jag som en gris när jag kom hem så därför klev jag ur duschen nyss. Skönt att duscha innan man lägger sig. Men nu tänkte jag prata lite mer med min älskling.

puss

Bilder

hihi, hade lite roligt och sminkade mig när Linus åkte hem, tog lite bilder med. Så här blev resultatet !  :)



Mys med kladdkaka

Herregud.. Jag fick städnojja för ett tag sedan och nu har jag städat en hurts med miljoner saker, min låda med skolprylar min frisörväska. Ajjah nu har jag det gjort i alla fall.  :)
Tog nyss upp två bitar av kladdkakan Linus och jag gjorde förut idag, ville göra kladdkakorna lite speciella så gjorde hjärtan på dom. Men när Linus hade käkat upp sin bit mosade han min med sitt knä.. blev lite ledsen moste jag säga :/ men det gör inget. Så här såg dom ut innan dom blev uppätna i alla fall.

puss



Älskar dig Linus Hultner i alla fall även fast du mosade min kladdkaka, hihi ;) <33

Solig dag

Idag skiner solen! efterlängtat verkligen. Typiskt att älsklingen åker hem imorgon :( så idag ska jag nyttja dagen så mycket som möjligt :D
Nu tänkte jag klä på mig och fixa håret lite, sen blir det nog att gå ut!

puss

Gomorron

Vaknade för en stund sen, så nu sitter jag vid datorn och väntar på att älskling ska vakna.. tänkte inte väcka honom idag! :D
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, sola kanske? vi får se.
men tänkte inte skriva så mycket mer nu..

puss

Lkpg?

Idag vaknade linus och jag runt 12 .. käkade som vanligt en rödbetssalladsmacka till frukost och oboy  ;)
Nu sitter älsklingen och spelar sonic och jag kollar facebook, och läser bloggar. Idag funderar jag på att dra in till Lkpg en svng och köpa en ring och kolla på ngn tröja.

Regn

Igår blev det "tjejkväll" hemma hos Jenka med henne, Citty, Hannes, jag och Isa. Käkade hemma gjord pizza och kollade på tv, vi spelade även kortspelet tecknet. Sen drog Isa och jag hem till mig. Idag vaknade vi runt halv ett idag, så då käkade vi frukost och sedan dess har vi glott på tv. Men det blir väll så när det spöregnar ute....
Snart ska Isa åka hem, och jag ska vänta på Linus.  Ha det bra!

puss



Isa och jag på bild för typ miljoner år sen xD

 

Skänningemarken

Nu ska jag sticka iväg till skänningemarken! så skriver ingenting förrens imorn. Tänkte kolla ifall jag hittar någon snygg ring/ringar, sen tänkte jag köpa munk och en frusen banan :D gott! ses imorn!  ;)

puss

Klippa med gräsklippare eller lie?

Har varit nu hos älsklingen sen i söndags, hjälpte honom att klippa gräset precis, men nu är jag helt slut!! fy fan det var som att klippa gräset på en äng, fattar ni hut långt gräset var då?! men det behövdes ju göra som sagt.
Tänkte bjuda min älskling på en glass, men får se om vi orkar gå ner till stan för att köpa en. Förövrigt så händer det inte så mycket i mitt liv, eller jo, på onsdag är det skänninge marken, ses där ;)

puss
RSS 2.0