En snabbis till Citygross

Nu har syrran och jag varit på Citygross och köpt ansiktsmask och godis. Ansiktsmaskerna ska användas flitigt ikväll. Sitter och smsar med Linus för tillfället om hur vi ska göra ikväll. Igår smsade fanny till mig och fick en galen ide att hon skulle sova över hos mig, men tyvärr så tyckte jag det blev lite för sent för henna att komma plus att jag var så jävla trött. förlåt fanny! men hoppas du klarade natten själv i ditt hus i alla fall  :)

Tänkte inte skriva så mycket mer nu, förutom att jag hade svårt att sova igårkväll för att jag har hittat två spindlar i sängen på inte så långtid. Känns lite creapy att dom springer runt i sängen faktiskt.. för sökte lösa problemet genom att stänga mitt fönster, så får se om det ska funka. Somnade i alla fall tillslut.
Vad kan jag mer skriva?.. hmm.. vädret ute är som det har varit dom senaste dagarna, grått och mulet.. BLÄÄ!! Hoppas vädret blir bättre till skänningemarken på onsdag. Då ska jag ju vara ute och ha kul hela natten med Linus, Lina och dom andra  :)

puss

Städat

Nu har jag precis städat mitt rum, fint blev det! orkar fan inte damma, men jag damsög i alla fall  :)
För tillfället har jag ingenting att göra, så tänkte spela lite på facebook.. får se hur det går xD

puss

Tråkväder?

Vad ska man egentligen göra om det regnar och bara är skittråkigt väder? jag är dålig på att komma på saker, men jag funderar på att lägga mig i badet och måla naglarna efterråt om jag hittar något snyggt lack..
får se hur det blir.

puss

Saknad!

Älsklingen åkte hem för ett tag sen.. saknar honom redan, hjälp!? xD är det normalt att sakna ngn så mycket?
Ikväll ska jag i alla fall vara banvakt, får se hur det går xD mamma och pappa ska ju gå och se "trollkarens lärling" på bio..
Längar tills imorgon då Linus kommer tillbaka!

puss

Lycka

Nu har jag precis hoppat ur duschen. Linus ringde ju mig igår kväll och sa att han var hemma, snacka om att jag blev glad! det rann till och med glädjetårar längs kinderna! Så jag bästemde att vi skulle åka och hämta honom idag kring 1-2, så jag måste ju fräscha upp mig lite :)
Förövrigt ska jag käka frukost strax, ska bara plocka fram den först xD

puss

Träningspass

Jag började tänka på att göra sittupps varje kväll innan jag gick och la mig på Öland, nu ska jag försöka att hålla igång min trend. Det här är ju någonting jag har försökt att göra tidigare men misslyckats med, men nu ska jag i allafall anstränga mig, det har ju gått bra hittills! Tänkte få lite finare mage med det här projektet (a)
Har också funderat på ifall jag ska gå  ut och springa ca: 2 ggr i veckan med, men vet inte om jag har varken tid eller lust med det. Men skulle ju vilja få lite finare rumpa, och vad jag vet finns det inget annat sett att få det på?

puss


Hunger

Nu har jag tröttnat på att fixa syrrans blogg, så nu istället är jag vrålhungrig!!! hoppas mamma börjar med pannkakorna snart!
Saknar Linus massor med, han har varit borta i nästan 3 veckor nu  :(

puss

Regn

Idag regnar det, igen. När vi kom hem började det att regna och nu har det hållit på i 3 dagar, snacka om att man blir deprimerad! Finns ju inget vettigt att göra när det är pissväder ute, man kan inte sola eller va ute. Eller? Jo visst kan man vara ute om man föredrar att bli dyngsur. Men det gör inte jag.
Så det jag har gjort sen jag vaknade är att bara gå runt och dega, har hjälpt mamma städa i garderoberna också snäll som jag är.
Nu tänkte jag vara lite mera snäll, fast mot min syster och göra en ny bloggdesign till henne, schysst va? :D

puss

Ny hårfärg!

Idag blev det att slinga mitt hår, blev grymt nöjd måste jag säga! Kan inte vara lätt att vara min mamma, jag som nästan aldrig blir nöjd med nått xD tur att hon står ut med mig i alla fall  :)
Undrar vad linus kommer att tycka om min nya hårfärg, nu är jag i alla fall mer blondin än brunett, hehe ^^

Tyckte färgen såg naturlig ut också på mig. Men det är inte lätt att ta kort på en sån snygg färg! så har tyvärr ingen bild att lägga upp eftersom bilden inte gör färgen rättvis :(
Men om ni träffar mig lär ni nog se hur bre det blev! puss

Blekning, skål och väte.

Idag var jag inne i Lkpg en sväng och köpte blekning och väte, köpte även en rosa skål och en pensel. Tänkte ju göra lite mera blonda slingor i mitt hår, har sådan tråkig brun orange färg just nu... Tänkte även klippa mitt hår lite, luggen behöver tas på, sen ska jag fixa till ett hack i mitt hår. xD
Är rätt hungrig med nu, så jag får väll slinga håret sen, när vi har grillat och käkat pommes. Men tänkte inte skriva något lågt inlägg nu, så puss.


jag och syrran på Öland.

Rösta

Va med i en skotävling på Nelly.com, rösta på min fina sko! puss

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Ölandsbilder


Vacker solnedgång vid kapelluddens camping

Hemma igen

Nu är man äntligen hemma efter 10 dagar på Öland! Vi hade fantastiskt väder, blev lite för varmt ibland.. så då var vi gada över att vi hade ACn med oss. Får hoppas jag har blivigt åtminstone lite brun i alla fall, men kommer nog troligtvis inte så min älskling i brunhet, eller kasnke om jag skulle tälta inne på ett solarium xD
Snart är det bara några dagar kvar tills han kommer hem, saknar honom som bara den!  :(

Men ni andra får ha det så skönt, så skriver jag snart igen när jag orkar i den här värmen, puss!

åska, blixtar och spöregn

Inte skrivigt på ett tag, men har haft en del att göra. Här på Öland är vädret toppen, men i morse åskade och blixtrade det, samtidigt som det spöregnade. Tur som jag hade så blev jag kissnödig då det regnade som mest, och den är ju en bit till servicehuset.. men mamma sa att jag inte fick springa med paraply, ifall blixten skulle slå ner i det. Så jag fick helt enkelt ta på mig skorna och springa i väg, när jag kom tillbaka igen kunde jag vrida ur vatten ur kläderna.. fattar ni hur mycket det regnade då? strekan var ca 100 m som jag sprang ...
Men för tillfället nu är det jävligt kvalmiti, så kanske blir lite mer åska till kvällen.
Men nu tänkte jag skriva ett vykort till min älskling, och skicka iväg det.

puss

Värme!

Nu på förmiddagen frams tills nu, har jag legat på stranden och solat. Så jävla skönt att bara doppa sig i det kalla vattnet och sen gå upp och sola igen, ikväll drar jag nog in till badhuset och tar mig ett dopp. Ska duscha snart med, men jag får serisöst panik.. man har typ bara vatten i 3 minuter åt gången.. jag kommer fan inte hinna duscha på den tiden! :O det tar fan 10 min för mig att dusha... *suck*

Men det är nog bara ett litet problem.. ska ju fundera ut vad jag ska göra resterande tiden utav dagen.. kanske gå en sväng i Borgholm? får se hur jag gör. :)

Saknar dig Linus, puss <3

Stockholmsbilder




Packningen..

Ikväll har jag varit duktig och packat inför Öland, vilket jag tycker är ganska så bra eftersom det är JÄVLIGT varmt! Har sprngit runt med blommsprutan och larvat mig, haha. Alla tyckte jag bara var fjantig, men jag hade as kul  :D
Sen tänkte jag skriva en påminelse till älsklingen så han fattar att jag saknar honom som bara den, skrev ett "brev" till han med idag. (det får du inte glömma att läsa när du kommer hem ;) )

Linus det känns som om jag bara slösarbort min lediga tid! tänker på dig hela tiden, så därför tycker jag att du kan hoppa på ett flyg och komma till mig,.. Nee men jag saknar dig något enormt, räknar redan ner tills du är här hos mig igen. <3

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaarmt!

Det är äckligt varmt ute! Här inne med för den delen. Även fast jag går runt i bikini, svettas jag som fan. Jag måste gå runt med en blommspruta full med kallvaten för att överleva!
Om jag nu tycker det är varm i Sverige, undrar då hur varmt det är för Linus i Kroatsien?! Hoppas han inte svimmar av värmeslag x))

Men nu när ni vet hur varmt det är här, tänkte jag försöka få tag på min kära Caroline som ska vara våran husvakt. Hoppas hon kan nås på mobilen!

puss

Linus jag saknar dig!

Det är konstigt hur mycket ma kan sakna en person. Linus åkte till Kroatsien i tisdags, och jag saknar honom som fan redan. Det värsta är att han ska vara borta i 3 VECKOR!?
Dagen han åkte åkte hela våran familj upp till Sthlm, där åkte vi kryssning till Åland och på kvällen dagen därpå gick vi på Grönalund. Var as länge sen vi var där, så det hade ploppat upp massor utav nya åkattraktioner.

Idag känns det som om det ska bli lika varmt som igår .. så jag vet inte vad jag ska hitta på, än. Men det blir antagligen att bara slappa eller, hitta på något ifall jag orkar.

puss
RSS 2.0