Gomorgon

Nu sitter jag och tittar på tvn, vaknade för ca: 1 timme sen. Börjar undra när vi ska käka frukost, men tills dess tänkte jag spela sims!

puss

Det finns många bra prylar som är bra!

Skönt det är med att man har en inspelningsbar satelit här hemma, så man slipper stressa för att hinna till det att melodifetivalen börjar, så man kan börja se ett program en timme efter att det har börjat liksom, haha det är lyx det!
Linus familj var här förut med, kul att dom kom på besök. Lite tråkigt bara att älsklingen var tvungen att åka hem, för att hjälpa sin mamma med hennes spel.. hade gärnat velat att han skulle stanna, men men. Ska ju åka och hämta honom imorgon, myyyyys.
Men nu ska mamma, bror och jag vänta tills pappa kommer hem ifrån hockeyn, sen börja se på melodifetivalen.

puss

18.18

Linus och jag ser på ngn konstig film på tv4 film.. haha blev lite rädd förut för en person på filmen xD haha.
Hoppas mamma kommer hem snart, så att det blir någon mat. Blev en kort uppdatering nu men aah.

puss

Äntligen FREDAG

Äntligen har det blivigt kram snö ute! Det ända negativa med det är väll att det är så jävla blött och tungt när man ska skotta. Annars tycker jag det är kanon! Sitter i min säng nu, och har äntligen fått tillbaka min dator som syrran lånade. Föresten ycker jag att Linus och jag har har varit ganska så duktiga idag. Vi städade hela mitt rum på aksnke en timma.. Haha ni skulle ha sett hur det såg ut, kläder över hela golvet och plastpåsar här och där, haha.

Föresten är det ju fredag idag med och det är gött! hoppas på pommes och fläskfilé idag! Men, men det var nog allt jag ville säga. Puss.

Ps. Skulle vara kul om Isa eller Jenka ville hitta på något ngn dag? As länge sen vi sågs flickor! <3
 

 

Vi ser det snöar, det var väll roligt, (hurra?)

När Linus och jag skulle åka hem till mig idag så åkte vi först buss och sen skulle vi åka med tåget. Men självklart var tåget inställt, som vanligt. VARFÖR SKA DET SNÖA SÅ JÄKLA MYCKET FÖR?!
Igår när vi var hemma hos Linus hade det fan snöat 30 cm.. fick ju ta elefantkliv när man skulle gå. Hjälpe Max också igår när han "råkade" fastna i en snödriva. Haha tog nog minst 30 minuter att få loss bilen xD

Men men nog från mig, nu ska jag kolla lite på GinaTricot.se sen sova, puss.

Vi ser det snöar, det var väll roligt, (hurra?)

När Linus och jag skulle åka hem till mig idag så åkte vi först buss och sen skulle vi åka med tåget. Men självklart var tåget inställt, som vanligt. VARFÖR SKA DET SNÖA SÅ JÄKLA MYCKET FÖR?!
Igår när vi var hemma hos Linus hade det fan snöat 30 cm.. fick ju ta elefantkliv när man skulle gå. Hjälpe Max också igår när han "råkade" fastna i en snödriva. Haha tog nog minst 30 minuter att få loss bilen xD

Men men nog från mig, nu ska jag kolla lite på GinaTricot.se sen sova, puss.

Jenka nu

Sitter hemma hos Jenka nu, efter en jobbig dag elelr morgon. Började med att mamma och jag tog tåget halv åtta ifrån stationen på morgonen. När vi kom till Stationen skulle en tant in med en stor jävla resväska och ett as stort gitarrfodral, typ samma storlek som en basfijol. Självklart så skulle den här envisa lilla kärringen hålla gitarrfodralet som en lång jävla pinne och inte rikta det uppåt så när hon skulle in till tågvärlden och be hennes jävla x2000 tåg vänta på henne tryckte hon gitarr fodralet rätt upp i magen på mig, som tur vad höll jag mig för att säga någonting elakt, men det var jävligt nära. Men när den lilla kärringenväl hade kommit in stod jag kvar en bra stund i dörren eftersom det var så jävla fulllt på tåget.. Tydligen var det tågfel i Lkpg, så tåget blev stående i 10, 20, 30, 40 min! När det hade gått en halvtimme, bestämmde jag mig för att inte så i dörren länge.. (ni förstår, dom stängde inte dörrarna till tåget på sationen heller så det blåste och snöade ju in, och tåget var ju proppfullt som vanligt). Men jag försökte ta mig in i tåget och jag lyckades!
En liten stund senare sa mamma att vi skulle ta bussen till Lkpg istället. Vi gick ur tåget och på bussen, sen satt vi och väntade på att den skulle åka. Efter ett tag kom en till tant och sa att tåget skulle gå, så jag sprang till tåget, men självklart stängedes dörrarna och tåget åkte iväg. Nästa tåg var ju också försenat och det skulle inte komma förns 40 min, så när jag slutligen kom hela vägen till Lkpg var jag tvungen att gå till skolan. Så alltså. Idag har jag fått as mycket frisk luft, och svinkalla och bortdomnade tår och lår... Men men jag lever ju.

Snart ska jag och jenka dra bort till tåget, jag ska till Linus och hon till Hannes. Puss!

Ge mig, ge mig, GE MIG!

Fan vad det fins mycket fina kläder alltså. Bara så synd att en del kostar så mycket.. Fundrera på att köpa dessa två imorgon, bara 450 spän, hehe. Nae men seriöst varaför måste kläder vara så dyra? Hmm, ja det tåls ju att tänka på.

Får väll hitta någonting annat annars om min snålhet sätter in som den brukar göra.. Försökte hitta ett par leggings med skindetaljer på men, som vanligt så verkar dom ha försvunnit när jag har spanat in något plag ett jävla tag och sen vill köpa de, jag har det inte lätt jag xD

Men nu för att tänka på någontting annat ska jag troligen sitta vid msn, eller bara sova en stund tills Linus ringer. Blir nog sova. Godnatt!

puss


Inviduellt val

Asså shit, jag har världens beslutångest eller vad jag ska kalla det... Vad fan ska man välja? man får väll ta lite slumpat då, och föresten så HATAR jag hemsidan man väljer på. När man väljer fel måste man radera ALLA valen för att man inte kan radera och flytta runt en och en... sncka om IRITERANDE!!
Men hur som helst behöver ju inte ta ut mina agrisioner på er. Haha. Imorgon är det fredag och jag ska göra blonde slingor i mitt hår. Hoppas det blir fint!

puss puss

Andra Avenyn nästa!

Nu har jag suttit ett tag vid datorn och ska snart se på andra anvenyn, på svt play. Riktigt skönt att inte ha några läxor tills imorn med, och prover idag gick också bra! göttans.
Imorgon blir det att ha elsäkerhet (?) tror det heter så. Fast det blir ju lite tråkigt att sluta klockan 17.00 då, men, men det får gå.
Hade inte tänkt att skriva så mycket mer.. Var nog det ända jag ville säga, eller jo, festen i lördags var grym!

puss

Skriiiidskor är kul

Idag blev det skridskoåkning med klassen på idrotten. Puss på det! Kul var det, bara synd att jag ramlade och slog i knät! xD
Imorgon ska i alla fall jag och linus gå på stan och åka runt lite i östergötland. Haha kan bli kul det med. Måste fan köpa nya kläder och framför allt underkläder! ;o

Plugg häst! <3

Nu tycker jag att jag har varit duktig faktist. Jag har skrivigt upp alla frågor vi har haft på våra frisöprov hittills i frisör, och svarat korekt på alla frågor med hjälp utav boken, hittills är det 5-6 papper jag har skrivigt, haha inte konstigt att det har tagit tid xD
Men aah bra att få det gjort i alla fall, man lär sig ju mer om man både skriver och läser, visst? ;)
En annan bra sak var ju också att jag gick till skolan idag. Haha duktigt! ...
Nu sitter jag och chillar med älsklingen. Men vi ska väll troligen gå och lägga  oss snart (?) haha får se vad det blir med det.. han kanske vill spa WooooooooooooooooooooooooooooooW hela natten som vanligt? ;)

puss

Sjuklingen

Idag har jag legat hemma och varit sjuk. Det började igår när jag vaknade att jag hade as ont i hanleden, sen vid lunch ungefär fick jag ont i halsen och det började göra ont när jag kissade. Mamma trodde det var urinvägsinfektion. Och, jaa det var det.. Så det är verkligen inget kul att kissa när man får ont, och inte heller när man känner att man vill kissa varannan kvart... Vaknade i natt 4 gånger. Inte kul!
Men som sagt, idag har jag försökt vilka upp mig, och passat på att öva lite på frisörboken. Hoppas jag klarar provet på måndag.
Men nu ska jag ta och vara social med älskling, lugga och mysa framför tv kanske det blir.

puss

Det kallas att misslyckas xD

Nu tänkte jag berätta en väldigt klumpig sak jag gjorde igår. Linus petra och jag var på väg hem, gåendes mitt på vägen. Jag fick för mig att jag skulle upp på den skottade trottoaren. För att komma upp på trottoaren var man tvungen att kliva över, i mitt fall "hoppa" över en stor snövall. När jag hade kommit upp på trottoaren fick jag övervikt ifrån hoppet, och fall handlöst ner på andra sidan, över en häck och ner i en meter djup snö. Haha det är så solklart för mig att göra någonting sånt. Haha så jävla illa. Det kan man kalla FAIL!

Det var igår det ja, nu ska jag berätta om vad jag gör nu. Just precis nu skriver ju jag i bloggen, men förutom det väntar jag på att Linus ska ringa, samtidigt tittar jag halft på tvn. Inte jätte kul men det funkar!

puss puss

7 månader idag!

Idag firar jag och Linus 7 månader, men han är inte här, snygt! :'(
men aah jag får väll överleva, så vi får väll fira dagen imorn.... men det var bara det jag ville säga!

puss

slapp data ja?

Nu jag jag data lektion. Vi har rast nu i en halvtimme och sen ska vi få en uppgift i Exel... TRÅKIGT! haha.
Sen kanske det blir att åka till Linus, men får se vad jag har för läxor. Jag har i alla fall oregelbundna engelska verb tills på torsdag, sen har jag säkert någonting i frisör att göra. Jo juste ska ju passa ihop ansiktsformer till frisyrer. Det är så jävla svårt.. kommer aldrig att gå, men men jag får försöka göra så gott jag kan.

puss

Novell skrivande

Nu har jag precis skrivigt klart min novell. En såndär novell där man skriver om två personer som sedan möts. Påminner om novellen, "Att döda ett barn".
Straxt ska jag börja plugga på svenska orden vi har tills imorgon. Kommer nog att gå dåligt med va fan, får väll hoppas på det bästa! hehe.
Men nu ska jag ta och svara på Linus sms, och sen plugga vidare.

puss


Gomorron

Då var det måndasmorgon igen, och om ca 40 minuter ska jag dra iväg till tåget. Undrar vad vi på frisör hittar på idag tro? någonting kul blir det för hoppningsvis!
Nää, nu hinner jag inte skriva mer, för jag funderar på att locka håret nu, ja jag har massor att göra helt enkelt!

puss
RSS 2.0