Skridskoråkning

Idag vaknade jag brevid älskling, mysigt. På dagen städade vi och bakade. Men när vi hade ätit på kvällen drog vi ut och åkte skriskor i säkert 1 timme. Var himla länge sen jag hade åkt skriskor så jag fick en pang sådär påkvällen. xD
I alla fall när vi var ute och åkte skridskor tog sandra lite kort. Tänkte visa några här nedan. Men nu ska Linus och jag fortsätta att sitta här i värmen från värmeljusen och mysa :)

puss











Vilket jävla bilåkande? xD

Idag slutade jag ju i skolan som valigt klockan 12.55. Efter skolan åkte jag iväg till Ikea med Hanna. Men vi skiljdes åt när vi kom dit. På Ikea köpte jag ett madrasskyd som kosta 169 kr. Fy fan vad dyrt för en jävla tyg bit? :O men men, behövde en gjorde jag.
På eftermiddagen blev jag hämtad utav Jim och Linus, då drog vi till Mjölby och hämta upp Emma. När vi hade hämtat Emma, åkte vi direkt till Motala för att möta upp Lina och Max. Men eftersom Max tydligen inte kan motala utan och innan eftersom han bor där virrade vi runt där ett tag xD haha
När vi väl hade mött varann åkte vi till Askersund. Sen så drog vi hem efter några timmar, och nu sitter jag och Linus här och glor. xD
Men nu ska han och jag hjälpa till med maten. Puss!

17 år

Nu sitter jag här, och dagen börjar gå mot sitt slut. Idag blev jag 17 år gammal. Det känns så jävla skönt. Bara ett år kvar tills jag är 18. Tänk att det var 17 år sen mamma var på BB och födde mig. Otroligt länge sen måste det kännas, eller ja.. ganska fort för hennes del aksnke ^^

Trodde inte jag skulle få några paket idag, men jag fick världens finaste blommor utavlinus samt några presentkort på bion. Utav sandra fick jag en blomma och en tröja, utav mamma en halsduk. Bättre dag kan det inte bli! <3 Förutom några undantag kanske.

Nu sitter jag iaf här och ska snart krypa ner i min säng och sova. Fast först tror jag att jag ska se på en film eller på tvn.

puss


rosorna jag fick av älskling :*

Ledsen

En liten flicka i världen ensam står,
hennes hjärta är fullt av blödande sår.
Ångesten i bröstet tynger henne hårt,
hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?

Hennes kinder är våta av salta tårar,
hon vet hur mycket hårda ord sårar.
Hon var en gång ett barn som ofta log,
nu är det många år sedan hennes leende dog.
Flickans liv är längre ingenting värt,
Hon har förlorat allt som hon höll kärt.
Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,
Nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.

Hon undrar om livet blott är ett spel,
varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?
Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod,
om det bara fanns någon som henne förstod!
Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,
ja vad som helst för att ta död på sina plågor

Livet är ingen lättsam lek,
det är blott fyllt av ångest o svek.
Kanske går det så att flickan tar sitt liv någon dag,
det sorgligaste är, att flickan det är jag.

Endast 2 dagar kvar!

Nu är det bara 2 dagar kvar, ENDAST 2 dagar kvar! jag kan inte fatta det. Det är helt sjukt, jg är 17 om 2 dagar. Så jävla gött det ska bli! Undrar vad jag får? ja den frågan får jag ju redda på på torsdag, och på söndag eftermiddag.
Var bara det jag ville påmnna er läsare om.

puss puss

Petra mötte jag på stationen!

Nyss var Petra här, men hon har gått nu. När hon var här iaf så käkade vi ostbåååågar, as gott! :D
Sen så snackade vi en hel del också. Men nu tänkte jag iaf vänta på att maten ska bli klar, och tills dess ska jag fixa en blogg design. Som någon lycklig ska få^^

Men som sagt, blir lite upptagen nu då, men finns på msn men puss puss!

Oj oj för storstädning!

Nu tycker jag att jag har varit bäldigt duktig! Har rensat alla lådor, papper, och andra saker. Jah har även organiserat allt i lådor och mappar. Fy fan duktig man kan vara. Men som sagt snart är min renovering utav rummet klart! Det är nog bara rullgardinen som ska upp, om jag nu vill ha den uppe.
Förövrigt så fyller jag på torsdag, och dit är det ju bara 4 dagar kvar! Fy fan så gött att äntligen bli 17, ett år närmare 18. Det är jävligt najs!

Men nu ska jag ta och surfa lite, sen gå ner och äta! puss

Golvfix

Nu har jag vaknat, och ska snart bära ut mina möbler ur mitt rum för att kunna lägga dit golvet, som mamma och pappa ska åka och köpa. Hoppas det blir fint, blir typ ett mörkt trä golv. Lägger upp bilder sen när hela rummet är klart. Så får ni se hur det blev :)
Men nu ska jag bara slappa en liten stund till, sen sätta igång.

puss

Messenger kamrat sökes?!

Jah har fan as tråkigt. Inte ofta jag inte har någonting att göra. Inte så rolig kväll blev det heller, höll på att bli riktigt fel där. Sen så har jag ont i magen när jag äter, inte bra!
Men nu ska jag fortsätta med mitt tråkande, och försöka hitta någon att prata med.

puss

Tråkigaste ever?

Vilken fredagkväll, jag sitter här vid min dator och har AS tråkigt! Alla gör någonting förutom jag. Linus fick jag ju inte heller åka och va med, nae då måste jag åka så fort jag typ sagt hej.. Kul? nae skulle inte tro det. Yes, min fredag kommer bli kanonkul! Not.

Men nu får ni andra som har roligt fortsätta att ha kul, så hörs vi.

puss

Badmington kan vara kul!

Nu är jag äntligen hemma. Eller jag kom hem redan vid 5, för typ en timme sen. Då slängde jag mig direkt i sängen och satte på mig morgonrocken. Men i alla fall det är ju inte det här jag skulle skriva om. Jag skulle ju berätta om våran speciella rund badmigtonidrotten på i skolan. Det gick till såhär, efter varje missad boll, fick man ta av sig ett klädes plagg tills man bara hade byxor och Bh på sig. Då var spelet över för den personen.
Jätte kul! Nästan alla tjejer i klassen var med förutom "hudarna", som klättrade på klätterväggen.

Föresten så ska jag nog inte skriva så mycket mer nu. Ska snart åka iväg och käka mat. Sen plugga lite på matten. Men vi hörs, om jag inte skriver senare ikväll igen.

puss

Läggdags

Nu ligger jag åter igen i min säng, med datorn brevid mig och med täcket över mig. Undrar om jag kan somna brevid datan, haha det skulle ju se för gulligt ut xD
Men som sagt nu ska jag ta och hoppa i säng och försöka sova.

puss

Tv är otroligt intressant ! ...

 Haha, ja.. där ljög jag lite kanske (a). Men om man har sjukt tråkigt och att det inte finns någonting att göra så funkar det! Förövrigt så håller jag på att plugga på mina jävla engglosor som verkligen inte vill fstna i huvudet på mig! .. Har ju förhör på dom imorn, med det ska nog gå. Haha fan vad jag suger på att ljuga xD

Ikväll ska jag nog troligen inte göra så mycket annat.. tänka på lite var vi kanske ska vara på fredag.. Ska ju ha tjejkväll med tjejerna, hmm.. undrar vart vi ska va? .. Det löser sig nog.
Förövrigt så saknar jag Linus! Om inte du kommer till mig snart, kommer jag till dig! :D

Ohjuste! Stör mig otroligt mycket på när man lägger ut bilder att texten ska vara precis tätt in på bilden.. Så man måste göra bilden större.. Sjukt jobbigt asså..

En annan oviktig sak jag kan skriva också är att jag är enormt hungrig, och att jag hoppas mamma kommer hem snart så jag kan få mat i min mage!

puss


Studiedag !

Igår kväll efter jag hade slutat, runt 5 drog jag iväg till Skge, eftersom jag skulle ha sovmorgon idag! Tyvärr så blev Linus sjuk igår kväll, och spydde i morse så han fick stanna hemma ifrån skolan stackarn. Men lite tur hade jag ju ändå, Linus är ju med mig hela dagen då! Och det tycker jag är najs! På tal om att någonting är najs, så finns det en sak som inte är så najs. Jag har nämligen jävligt ont i magen, förkyld som fan, och fryser.

På morgonen vaknade jag runt kl 8, då gick linus och jag upp och åt ravioli och spagettei. Efter det satte sig Linus och jag framför tvn och så på något program om skönhetsbehandlingar. Lite senare återvända älsklingen och jag till köket, fast då blandade vi ihop en kladdkaka, som vi snart kan börja mumsa på!

Troligen blir det så att jag ska dra hem vid två, för jag måste plugga på engelskan. Vet ej om Linus hänger med, det får vi se :)

Puss puss

God natt

Nu är det natt igen, och jag ska sova. Men tänkte sitta och kolla lite på Linus när han splar Wow innan jag somnar, mysigt :)
Men som sagt vi hörs imorn, puss

Dåligt uppvaknande?

Nu har jag vaknat, eller ja jag vaknade ju kvart över nio. Eftersom jag hade as ont i magen, så då fick jag gå ner och ta en tablett. Just nu sitter älskling och jag och ser på L.A ink, tatuerings program, ni vet?
Snart ska vi nog troligen käka frukost också. Men det blir snart det. Nu ska jag återvända till tvn.

puss

Haha, surprise!

Och föresten.. bara för att jag inte har hlogga på länge, och att jag inte har laggt ut en bild på mig på länge så får ni en här, viola!

 

 

Go kväll

Nu har jag precis ätit och lagt in en bild på min älskling på bloggen och skrivigt om honom. Undrar hur han reagerar? Ja, det får jag ju veta straxt när jag visar honom. Tyvärr så var min älskling sjuk idag, så han hängde inte med mig på tåget imorse, synd det. Fick ju sittplats och allt!
Men en sak kan man ju i alla fall se possitivt utav det, hadde ju är mycket mysig killet att komma hem till. När jag kom hem stekte han hamburgare åt mig, så snällt!
Sen blev det bara att ligga och mysa.
Snart ska jag troligen se på let's dance. Annars ska jag nog kolla på tv i mitt rum, får se vad linus vill. Men nu måste jag dra! Här har ni föresten en väldigt vacker bild som jag har tagit vid bron i skge.

puss

Morschingkorsning

Vaknade hemme hos Linus idag, och vi käkade frukost nyss. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men nått blir det väll. Föresten så är Jim OTROLIGT störande, fast han tror han är rolig. Sen så är min älskling sötast!

Imorgon ska jag åka hem, eftersom mamma måste ha sitt tågkort och jag måste ha mina frisörsaker.

puss

Tråkigt att vara själv

Jaha då sitter man hemma hos Linus igen. Han åkte iväg för en stund sen för att hämta Emma och Lina med Jim. Lämnade han mig att spela Insaniquarium, det är ett
roligt online spel man kan ladda ner på popcap.com dock får man bara spela det i 1 timme, vet ej om man kan ladda ner det fler gånger för att köra. Det handlar om att man ska föda upp fiskar och döda akvarie-monster, sen så släpper fiskarna olika summor pengar beroende på hur stora dom är, utavpengarna kan man köpa olika slags uppdateringer. Riktigt roligt spel faktist!

Något annat Linus sa till mig nyss var att han upptäckte att han hade glömt sin klockan han fick utav mig i julklapp på gymmet. Hoppas den är kvar! Lite tråkigt att höra att man kan glömma den. känndes som om den inte skulle betyda någonting, fast jag vet att den betyder för honom. Men, men hoppas den ligger kvar.

Hoppas Linus är tillbaka snart och att dom inte har råkat sladda av vägen, det skulle inte vara så kul. Men fram tills dom kommer får jag väll hitta på något annat att göra än att spela Insaniquarium. Kanske något annat online-spel, vi får se vad det blir med det.

puss

Gomorgon i det kalla vädret!

Igår kväll när jag stack hem ifrån jenka, blev det att va med Linus. Har inte sett dig på ett tag, saknar dig!
Idag blir det troligtvis att slappa tills det att linus slutar, kanske äta en kladdkaka eller något. Det är så jävla gott!
Sen ska jag troligen åka till Linus och va med honom. Får se vad roligt vi kan hitta på. Måste blugga på hud och hårförendringar med, men det är ingen panik med det än sålänge.

Förövrigt så har jag spelat sims hela morgonen, haha det där spelet är fan beroende framkallande. haha men är någonting roligt så är det!

Förövrigt så såg jag i tidningen på baksidan att det kan bli upp till - 20°C ute, urssssch då vill man verkligen inte gå ut, hoppas det inte blir så kallt här där jag bor.

puss puss

Fy fan vilken morgon!

Så jävla kul Jenka och jag har haft nu på morgonen! först skulle vi äta ägg till frukost, och så hände det någonting märkligt. När vi hade väntat en halvtimme på att vattnet i kastrullen med äggen skulle börja koka. Så hade det inte hänt någonting! Vattnet var fortfarande kallt xD först trodde vi att vi glömt att sätta på plattan, men efter en stund såg vi att inte spisen var på. Den stod på off xD


Efter frukosten, skulle vi spela in en video till. Först en där vi dansar galet och en när vi leker efterblivna. Haha, lyckade blev filmerna tycker jag.
Nu ska jen ka och jag tvätta håret, och sen ska vi vänta tills en av hennes kattungeköpare ska komma.

Här har ni videoklippen
puss

AVATAR, äger!

Nu skriver jag igen då. Idag vaknade hemma hos jenka, eftersom jag gick till henne igår kväll. På morgonen eller ja eftermiddagen, chillade vi mest, drack te och sånt. Sen på kvällen drog vi in till Lkpg och kollade på bio.  Vi såg filmen Avatar. Sjukt bra var den. Fast att den var 2,4 h så kändes den bara som en timme lång, eftersom det hände saker helatiden, och då menar jag HELA tiden!
Snart ska jag och min älskling dricka lite mer smaksattvatten, sen ska vi nog ta och hoppa i sängen. Ja inte hoppa i sängen, ahha va fan bablar jag om? xD ja ni kanske misstolkar, men va fan jag kan inte förklara det här, skit, fan. Haha men nu glömmer vi det där jag skrev xD
istället så tycker jag att ni tittar på Jenka och jag, HA HA.. ja jag är ju så rolig när jag är trött, blir på damp humör. haha, gaah

puss.



Ingen protest, min älskling Jenka är bäst!
RSS 2.0