Nu är jag äntligen fin i håret igen!

Hade egenhårvård idag i skolan, så nu har jag ljusa slingor i hela håret, fin fint! Nu tänkte jag njuta av solen och min ledighet eftersom jag inte har några läxor, lyx ! ;)
får se vad jag hittar på ikväll, vi hörs!

puss

See you later

Nu sticker jag till älsklingen och ska överraska honom!  ;)
hoppas han blir glad ^^

puss

Fy helvete vad det är varmt!

Idag ska vi köpa våran nya husvagn! bilder kommer nog senare sen. För tillfället vill jag bara att klockan gå, så jag kommer till min älskling snart.. Saknar dig Linus <3

Idag ska jag sola med tror jag! det är najs ;)

Husvagns tittning

Idag hade vi uppsättningsprov, gick bra tycker jag! Gjorde en svinrygg, med knutar runt om. På fredag är det nationella i matte .. det får vi se hur det går. Men efter nationella är vi i alla fall lediga så slutar typ 10, och på onsdag slutar jag kvart i tolv för att vi inte har någon bild ^^ GÖTT!
När jag kom hem ifrån skolan, åkte hela min familj och jag och kollade på en sävsjö husvagn i Motala, den ska vi köpa och den var stor och sapligt jävla najs i! den kommer man att få många fina minnen med.  :)

Men nu tänkte jag i alla fall hoppa ner under täcket, och prata med älskling, sen sova och drömma för hoppningsvis om läxor xD haha känner att jag pluggat lite dåligt idag, började skriva om lagarna men hanna typ bara en.. får fortsätta imorn (y)

puss, godnatt! <3

Nkpg, och Lkpg

Inte skrivigt på ett tag, men var hos Isa igår och sov där, sen så har jag varit i Nkpg idag och kollat på dator till syrran.. Sen har jag köpt en hallonröd bikini, fint i sommar!
Men nu tänkte jag inte skriva mer, saknar min älskling, hoppas han kommer imorgon.. men det märks väll, han brukar ju komma om han har "lust" ...

puss

Föreldrakväll

Snart ska vi ha föreldrakväll här i skolan, då blir det att slinga Petras hår, och färga syrrans hår. Hoppas det går bra, men det gör det ju säkert eftersom jag är så duktig  ;)

puss

Pluggar.. Jag drunknar i böcker!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 17.00
för då ska jag ha utväcklingssamtal.. får se hur det går om
bisse har fixat det jag frågade henne om.. Undertiden dom
här 1,5 timmarna tänkte jag vara duktig och plugga lite.
Har ju både engelska boken, engelskafördjupningen,
reklamskylten, drömsalongen, blyertsteckningen, och akvarellmålningen kvar att göra.. somtur är ska inget in
den här veckan.. Annars skulle jag ha haft lite små
panik just nu! xD

Men tänkte inte skriva mer för tillfället, men om jag har ännu tråkigare än vad jag redan har kommer jag säkert lägga upp något cp inlägg senare xD

puss




Duktigt!

Nu har jag typ valt alla saker jag ska ha i min friser salong, elelr ja i min drömsalong uppgift.. haha ganska jobbigt att komma fram till vad man vill ha  :P
men här har ni en häftig bild på mig, hoppas alla få en trevlig kväll!

puss




Bruuuuuuuuum!

Nu, snart, strax ska jag ta mig ut till bilen och övningsköra. Mamma och jag ska in till mjölby och fixa min brors cykel. Sen blir det att ta någonting att äta för mig! är så otroligt hungrig!
Idag hade vi föresten besök av en Lórealteckniker vid namn Petra som lärde oss att färga in hår. Mycket lärorikt! lyckad dag.

puss
RSS 2.0