Tråkigt att läsa engelska bok.

Lyckad dag idag med permanentteori hela dagen, ellr ja eftermiddagen. Vi höll på fram tills klockan 4 typ. Kunden jag, Lovisa och Martina permanentade blev hel nöjd. Det är ju lyckat! fast det var första gången jag permanentade. Letar efter permanentmodell också, fast det är inte förrens i januari skulle jag tro. Men om ni vill ich kan ställa upp så skulle jag vara jätte glad! klockan 16.00 som vanligt på en måndag.
När man kom hem sen efter skolan runt 5, blev det att börja läsa den sista hälften utav min engelska bok, efterseom den skulle vara utläst tills imorn (och lilla smarta malin, tror att man äser ut en bok på 5 min). Läste ut dom sista sidorna för en timme se ungefär, och nyss kollade jag på "Design by Simon och Thomas" lite kul dom gjorde om ett typisk skånskt utseende på ett rum till ett marocanskt. Fint blev det!
Nu tänkte jag iaf sklappa en liten stund framför datorn och vänta på att älskling ska ringa när han har kommit hem ifrån gymmet.

puss puss

Matteprov (Y)

Nyss hade vi matteprov, tyckte det gick skapligt ändå. tycker jag är ganska bra med som löste 12:an, man skulle typ hitta på en formel för att få fram figurer osv.. haha "Geek" Malin 8-)
Efter hantverkskunskapen som vi har halv, ska hela klassen dra bort till simhallen på en kvart.. hmm hur ska det gå? det löser sig nog. Måste hitta en tia till skåpet med... haha blir väll att springa in i en affär och köpa ngt så jag får en tia över haha xD
Men nus ka jag surfa lite puss

btw, längtar som fan tills imorn kväll!! New moon nästa! ;)

Lite kompensation för dålig uppdatering.

Har inte uppdaterat på ett tag, men jag tänkte berätta om i måndags.

I måndags hade vi ju klipp prov, och det gick bra. Jag vick VG+! missade bara lite i nacken, men det var stressigt att hinna på en timma. När Patricia jag och Fanny skulle dra hem runt kl 18.12 (?) stte vi oss på tåget mittemot en gubbe, plötsligt nät tåget hade börjat röra på sig började han snacka as mycket med oss, och inte en ända kände honom.. ahah wierd xD Fanny drev lite med gubben iaf och hittade på t.ex. att hon hade bott i Australien, haha! men som sagt det var en FÖRJÄVLAROLIG resa hem!

Förövrigt så har den här veckan varit jävligt stressig, massa uppgifter att göra, läxförhör och prov o.s.v. På morgonen idag hade vi matteprov, tyckte det gick ganska bra fan! men jag får väll se på resultatet. Imorgon ska jag göra utterligare ett matte prov, fast då får vi använda miniräknare.. Får se hur det går typ 1678476 frågor att svara på känns det som.... haha
På fredag ska vi ha prov i frisörämnet, sen på kvällen ska jag på bio med Linus, syrran och Jesper! <3 kul! Linus skulle tydligen bjuda mig på mat, men aah jag är ju som jag är så det kommer nog sluta att jag betalar för mig själv för att jag får ångest annars, haha! men sån är jag xD

Nu ska jag slappa ett tag till innan datalektionen börjar, sen är det bara hem och plugga.. igen. Men eftersom jag är så klantig så måste jag göra dubbelt så mycket läxor hemma, än om jag hade tagit med mig lite skit och gjort på våran 2 timmarslånga håltimme jag visste om att vi skulle ha idag, suck, är man trött på morgonen så är man...

Men som sagt nu ska jag slappa, puss! ♥

Hjälp!

kl. 16.00 har jag klipp prov, och jag kan säga att jag är ganska så närvös.. innan vi klipper så ska jag skriva ett annat pro på allt vi har gått igenom.. närvöst.. ja men nu ska jag tillbaka till slaongen snart igen, puss

Klantig man kan va x))

Nu sitter man här i skolan, 45 min förtidigt för att jag trodde vi skulle vacineras idag men det var nästa vecka .. sen så har jag inte studiedag imorgon, utan på tisdag nästa vecka.. *suck* haha!
Idag har jag också klipp-prov på ökade längder, får se hur det går hoppas det går bra. Önska mig lycka till!
Ikväll ska jag nog plugga som fan, efter som vi har miljoner läxor till den här vecken, eller nej. Nu över drev jag, kanske 4-5 st.. haha.
Men ah, nu ska jag ta och vara lite social med tjejerna! <3

pusspuss

Nu sticker jag ;)

Nu sticker jag iväg till min älskling, får se vad vi ska hitta på ikväll, blir säkert jätte kul! saknar hnom så! men nog pratat om det, nu drar jag iväg, kommer hem på lördag eller söndag. Men jag finns på mobilen.

puss

föresten lyssnar på  Save tonight! bra är den.

'hejåhå,balong tricot!

Hejhopp nu sitter jag hemma hos mig med Jenka, jävlar vad kul att man fick se henne igen, var ett tag sen man fick se min lilla vita bön bby. Ikväll drar väll hon runt kvar i 9 eller ngt (?) sen ska jag ta och ringa linus I think :)

Iaf skolan idag var rolig, haha nae men aah som den brukar vara. hade redovisning på hantverkskunskapen med.. haha det gick väll så där xD nästa vecka har vi ganska så mkt läxor, så det blir väll att plugga i helgen, BLÄ!

men nu ska jag vara social med Jenka, puss

Datalektion

Just nu har jag data lektion och den slutar kvart över, och då ska jag hem till mig där min älskling väntar. Blir nog att göra lite läxor också.

men nu ska jag göra ngt annat puss

Sen kväll

Så nu var man färdig med att öva på dom 30 engelskaglosorna, och redovisningen på måleriyrket jag forskade om. Nu ska jag slappa och vänta på att Linus ringer mig. Sen ska jag lägga mig klockan 22 idag och inte 24, hehe. Blir så jävla trött annars..
Imorn tror jag iaf det blir att vara med älsklingen, vi ska se på "Tru blood" på kvällen på 1:an klockan 22, ifall jag orkar x))

men som sagt nu ska jag bara ligga och slö surfa och mysa i sängen, pusss

Hejåhå.

klockan 17.30 slutar jag. Då ska jag hem till min säng och mysa!

puss

Tråka är inget kul.

Nu sittar jag och väntar på att Linus ska komma hem från badhuset.. men det lär ju ta ett tag ..
igår var jag och köpte färg och tapeter till mitt rum. ska köpa golv snart med. men det är ingen som får se mitt rum förrens det är helt klart! så surprice på det ;)

pusspuss

ÄNTLIGEN FREDAG!

Nu8 sitter man i vardagsrummet, lyssnar på musik och kolla på när grabbarna arbetar ;) haha gödiie nae vars men jag fick inte hjälpa till eller nått så jag dansar och dampar runt. ikvälll eller ja, senare ska jag mysa med linus fan.. har ju inte kunnat göra det på hela veckan :( bara för att jag har haft för mycket plugg.. men aah FREDAGAR ÄR SOM SAGT MIN LEDIGA DAG! ;D så det blir bara att slappa som fan nu. Imorn ska jag iaf sova till minst 11. har fanimej inte sovigt mer än 8 timmar/dag denna vecka .. så imorn blir det att sova 11-12 timmar xD

men nu ska jag hitta på ngt, tills jag ska se en film på 4:an kl 22.55.

pussssssss! <3

Puuh..! Äntligen klar för ikväll.

Ja rubriken förklarar ju att jag är klar för idag. Har precis gjort klart min power point presentation nu, blir bara att öva som fan på den imorn. Sen måste jag ju plugga på det andra vi har tills på fredag också. snacka om att man är stressad!
Nu tänkte jag sitta och snacka med Linus i ca 10 min till tills klockan bir 22. Sen tänkte jag faktist gå också sova, är ganska trött eftersom jag har suttit i snart 6 timmar och pluggat, haha nörd jag är, men är man ambisös så är man! ;)

Godnatt alla läsare så skriver jag kanske imorn om jag hinner?
puss puss

Plugga stenhårt? nej tack.


Igår firade jag och älsklningen 4 månader, puss på det.
Idag har jag pluggat hela jävla dagen ... läst om kemi, tolkat en schampo flaska, skrivigt en referens m.m.
TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!!
vill jävligt,jävligt, jääääääääääääävligt gärna till älsklingen idag, men kan nog tyvärr inte det eftersom jag inte har övat på redovisningen tills på torsdag än... fy fan kommer få sitta hela kvällen idag och imorn ...

Men nu ska jag iaf slappa en lite stund fram tills vi ska äta.

puss puss






RSS 2.0