GALNASTE SAKEN NÅGONSIN!

Det här måste vara den konstigaste, lustigaste, sjukaste, obehagligaste saken som finns! Jag pratar förstårs om C-stringen.

Här har ni en bild och beskrivande text:

C-String.JPG

C-string är ett slags hård diademliknande trosa som uppfanns i början av 2000-talet, och som spänns mellan skinkorna och blygdbenet. Den ser ut som en liten stringtrosa men saknar höftband och skymmer endast de mest intima delarna. Syftet med den trosan är att slippa de uppstickande höftband som syns när man använder klassiska stringtrosor tillsammans med lågt skurna byxor.

("taget ifrån Wikipedia.org")

Ojoj vilken dag!

Imorgon är det sista dagen på praktiken denhär veckan, sen så har jag påsklov och sen ska jag tillbaka igen :)
Idag fick jag iallafall cykla iväg och köpa färg till Bigitta och Marita!
men tänkte inte skriva mer nu och vara med Linus istället :)

puss

Första dagen!

Idag hade jag APU på Maritas dam och herrfriséring. Jätte söta små damer där, fick hjälpa till med det mesta, städa tvätta hår, rulla permanent osv. Jätte kul, grymt nöjd att jag hamnade där! :)
Undrar hur dom andra i klassen har det? hoppas dom har det lika bra som jag har. Mina tider på min APU är rätt så skapliga med, börjar klockan 9 och slutar 4. Är jätte nöjd som sagt!

Efter APU'n idag så gick jag på stan en sväng och hittade äntligen jackan jag har letat efter. Fick ju se den, och då funderade jag på att köpa den.. sen när jag skulle köpa den så var den slut! haha det är otur det! Men har nu i alla fall hittat dne som sagt och den är jag också nöjd med!
Nu tänkte jag ta och hjälpa mamma med maten och kolla bdb. Ha det bra!

puss

Stress, stress stress! och sedan kul!

Idag har det varit en jävligt stressig dag... Började med att jag klippte två personer och inte hann med att äta ngn lunch, sen fick jag åka till mammas jobb och lämna väskan.. sen drog jag till Donken för att slänga i mig en cheeseburgare, därefter fick jag dra till corren för att hämta tidningar jag skulle dela ut. Efter tidningsutdelandet fick jag halvspringa till tåget för att hinna med 10 i 5 tåget.. haha så har min dag sett ut xD

Föresten så glömde jag berätta en rolig detalj! När jag och Ida gick runt och delade ut tidningar, var det några som nollade några högskoleelever. Nollarna frågade om dom fick ta våra plakat som vi hade kring halsen och våra tidningar och låta nollorna dela ut dem en kort stund.. Självklart svarade Ida och jag ja! men vet ni vad det västa va? xD när dom hade dragit över plakaten över huvuderna klädde dom av sig nakna och sprang runt och delade ut tidningar xD haha fy fan vad vi garva! Roligast idag alltså :D

Snart ska jag ta min moppe till Jenka älskling, och vara med henne, Kitty och Hannes. Får se va dvi hittar på för kul! :D

puss

Skrivning pågår!

Nu har det snart gått en vecka sen jag skrev sist.... FY PÅ MIG! inte bra med sådan här bloggtorka! ... I måndags klippte jag i alla fall mormor och kusinen. Blev nöjd och det gick bra! :)

Nu tänkte jag bara ta och skriva om mitt skyltfönster jag gjorde, sen bara mysa med Linus. Föresten idag så spelade vi squash. Det är jätte kul om du inte har testat det borde du göra det ! ;)

puss

Elmia Nästa!

Nu, snart, straxt ska jag dra iväg till Jönköping, Elmia. Där ska jag gå på frisör messa. Hoppas det blir kul! bilder kommer sen :)

puss

Tidig fredag, vad jag tycker.

Nu sitter jag här hemma igen och yssnar på Lady Gaga och chattar på msn. Imorgon blir det att dra iväg på mässa med klassen i Elmia. Ska bli kul! hoppas bara det verkligen blir kul med!
Men har inte så mycket att skriva, funderar på att snart dra och lägga mig men vet inte än, känns sjukt att lägga sig kl 22.00 på en fredag xD haha.

Föresten kan väll alla ta och skicka sin favorit spotify lista till mig som en komentar ?

puss





Regn

Kom precis hem ifrån skolan, ska bara lämna väskan och dra ner till tåget sen. Föresten, vad härligt det är med regn! snart är snön borta och våren kan börja :D

puss

Jag tar grannens!

Igår var jag hos Petra då. Hälsade på i hennes nya hus, mycket fint var det där! luktade nybyggt! mums! Vi fikade och bakade ungsbakade bananer med kokos, choklad och sirap på.
Mejn idag då så var jag på UM, sen så kollade jag lite på stan. Nu sitter jag i alla fall äntligen hemma, men älsklingen brevid mig. Mys!
Men tänkte inte skriva så mycket mer och vara social med Linus istället, det får ni tåla allt ! ;)

puss

Data

Sitter och har datalektion, men just nu har vi rast. Har precis gjort klart mitt Excel arbete "Frisörstolen". Skapligt knöligt var det ibland, men det funkar xD
När vi slutar sen funderar jag på att gå på stan en sväng och köpa ett par tygskor. Ikväll blir det kanske att vara med linus om hans mamma tilllåter det, eftersom jag rövade bort honom igår. (a)

Perfekta jeansshortsen!

 

Nu sitter man här vid datan igen. Det är söndag. Skolan börjar imorgon kl 08.15. Segat hela dagen. Haha ja det var ju en kul dag för mig? eller inte. Men mysigt har det varit, bara varit med älsklingen hela dagen. Hittade också ett pas as snygga jeans shorts. Men nu ska jag ta och surfa vidare.

puss

 



Jaa, äntligen!

Just nu är min älskling påväg hit, ska städa lite snabbt nu, och ta ur handduken ur håret! känner mig stressad. Men ni andra får ha det så bra! :)

puss

Solen skiner!

Nu sitter jag här i sängen i den sköna solen som strålar in genom fönstret. Idag blir det att se vad dagen har att bjuda på. Ringde älsklingen i alla fall förut och han skulle komma till mig snart sa han. Får se om hur många timmar han kommer bara... kan ju ta ett tag menar jag.
Föresten så söker jag modeller till måndag och freag nästa, nästa vecka. En uppklippt, en page, och typ två Viktoria Beckham frisyrer.

puss

Tidig fredag

Jag har tråkigt! :(
längtar tills älsklingen kommer imorgon, får se vad vi hittar på då. Någonting kul hoppas jag väll att det blir :)
Föresten fixade jag en ny header, vet ej om den blev bra men.. här har ni en länk iaf. Skriv gärna vad ni tycker om den, saknas det någonting, osv.
Tack på förhand!

http://ojojojojoojodfjhgsdjgbhsj.blogg.se

Intresseanmälan!

Hej, mitt namn är Malin karlsson.
För tillfället söker jag en kompis,
som vill umgås med mig.
Är du intresserad?
ta då kontakt med mig,
så kan vi hitta på någonting skoj!


Puss





Klipp, klipp, klipp!

Idag på frisör fick vi göra uppsättningar, vi fick göra lite på frihand, men Bisse visade oss i alla fall att göra en "svinrygg". Blev ganska så nöjd med min faktist för att vara första gången jag gör en sådan. Frisyren är ju ganska så klassisk, och det är en frisyr jag har velat kunna länge! Jag ville piffa till min "svinrygg" lite, så jag gjorde några femflätor och lopar i slutet. (högst upp).
När vi hade gjort några olika uppsättningar skulle jag klippa min lillebror. Det svåra var att han inte kunde sitta still... men jag fick mycket beröm ändå. Om två veckor ska jag ha 4 st modeller till alla klippsätten, undrar var man ska hitta dom tro? Det löser sig nog.
Föresten idag så köpte jag ett par leggings ifrån Lind3x, med skindetaljer, grymt snygga! nu gäller det bara att hitta några lika snygga skor att ha till.
Men nog pratat om vad jag har gjort. Snart kommer mamma och Sandra hem och då ska vi dra till McDonald's. gött!

puss

 

Och så var det söndag, igen.

Inte skrivigt på länge nu, men sitter med älskling och ser på Simpsons. Haha kul det programet är alltså! Igår var jag på välgörenhetsfest för Haiti i Cupolen. Va där med Fanny och Corre, kul som fan hade vi! eller hur flickor? ;)
Men aja tänkte inte skriva så mycket mer om det nu, tänkte i stället fundera på att plugga på engelskaorden tills på tisdag, hej så länge!

puss

Jävla tåg

Sitter nu en snabbis vid datorn för att kolla tågtabellerna, gissar på att dom är något försenade idag.... men men hinner inte skriva mer, ha en bra dag!

puss

Freakig idé



Haha här kommer en freak idé... Ska jag spala in när jag sjunger, sen lägga upp på bloggen? ;P haha :P får se vad det blir med det. Här har ni en grym låt!

puss

Uppsättningen

Sitter nu vid datan igen, åt precis ungsbakad falukorv. Mamma hade äpplen i falukorven denna gången med, hon hade nog fått tag i världens godaste äpple! Eller så var det att jag var så hungrig, som det smakade så gott xD
Men tänkte spala lite Sims 3 nu, så finns på mobilen.

Föresten så kommer väll ni ihåg att jag skulle lägga upp bilder på uppsättningen jag gjorde idag? Här kommer den i alla fall. Enyoj!

puss

 

Klass 1 varning.

Nu sitter jag i skolan, slutade nyss, för att Bisse skulle få det svårt att komma hem annars. Ja men att sluta 2 timmar tidigare är ju inte helt fel. Anledningen till att Bisse, eller någon annan i klassen inte skulle kunna ta sig hem, beror ju på att dom har skickat ut en klass 1 varning i Östergötland. Tur att jag får skjuss av pappa sen vid 4, så jag slipper vänta på alla troligtvis försenade tåg jävlar! :'D
Bara lite tråkigt att vänta här själv i en halvtimma, men jag får väll ta och ringa min älskling, och fördriva tiden :)

Det som blev lite tråkigt med dagen idag var att vi började 08:10, men när alla väl kom hit fanns det ingensal vi kunde vara i så vi fick en håltimme på 1,5 h... När vi kunde ha legat hemma och sovigt!
Men, men på eftermiddagen var det ju rätt slappt, flätor och uppsätningar hela tiden nästan. Kul! Tog en bild också på en uppsättning jag gjorde med, lägger in den ikväll, om jag kommer ihåg. Men nu ska jag ta och surfa runt lite, eller ringa älskling tills pappa kommer.

puss
RSS 2.0