18.50

Förlåt för dålig uppdatering igen.. har iaf gått i skolan en vecka nu, och är inne på min tredje nu. Idag har vi klippt helform och övat på att shamponera. gick as bra! men iaf när mitt hår har balsam i blir det jävligt, JÄVLIGT lent.. fan hatar när det är så flygit och shiit.

men men vaknade iaf hos älsklingen idag, eller ja det var andra dagen jag var där. Riktigt trevlig helg har det faktist vart! Roligast var nog fredagen, va ute med frisör gänget och hade svinkul hela kvällen.
men nu ska jag snacka med älsklingen ett tag, och sen ska jag väl nörda dator xD

pusspuss

HV1FR

För det första vill jag bara säga att jag älskar min klass! <3

Skolan idag då, slappt som fan att börja halv 11, sen käka lunch vid 12.30. Iallafall. Idag hade vi typ praktist hela dan, förutom när Bisse snackade om vilka olicka hårklippningar det fanns, tex. Hel form, kostym osv. Föresten så behöver jag en modell till helform ( man klipper alltså bara rakt av på håret, inte klipper upp ) Som är modig! För som sagt alla kan ju göra fel.
Men men nog pratat om de, snart blir det mat. Tacoooooos :'D Jummiiee !!

pusspuss


oseriiösbild men va fan. =P

Bajsunge! Idiotjävel!

Hata min syrra! Idiotjäveln loggar ju inte ut från spotify account hemma .. bajsunge! okejj lite damp får man väll för fan ha ibland?! jag kommer fan tracka ner henne på telefonen sen när jag orkar hämta min mobil..... asså gaaaaaaaah!!

men men, kul att hon är frisk igen, och att hon är stålt över att hon har fått en blodpropp i huvudet, stroke (?)nae vars, har faktist saknat henne när hon har varit på sjukhuset i en vecka. men aah nog med gulli-gullgull.

och föresten Johnny Cash S.U.G.E.R !!!

pusspuss

Telefonen.

sitter och snackar med Linus nu, lite kul, han berättar om vad han Lina och Charlie ska göra, ajjah gulligt eller nått ^^
Men men idag har jag inte haft ngt liv, när jag kom hem från skolan blev det att nörda Sims 3. Okejj, asså jag måste skaffa ett liv va fan xD
Imorn blir det nollningen på kvällen och ha as kul i skola på dagen när 3orna ska fixa håret på oss eller vad dom skulle göra. puss på de<3
Saknar fan skolan nu. Jaja inte långt kvar tills man ska upp igen. Ska nog ta och lägga mig snart..
Eller förresten sitter och snackar med Linus ett tag till och lyssnar på musik.

men bäst jag fortsätter snacka med Linus,
pusspuss
.

Yes, Yes, Yes!

Kul dag idag i skolan, förutom att skåpjävlarna va NÅGOT knöliga xD
aajah det funkar nog efter ett tag. Lekte typ bokstavslekar på förmiddagen sen käka vi, sen fick vi dra hem, kul kul. Imorn blire nollning för mig, undrar vad det blir ? kul blir det nog. Eller hoppas på det iaf. Stannar nog kvar i Lkpg tills nollningen ska va. Så finns på mobilen då.

pusspuss

Första skoldagen.

Snart drar jag ner till tåget för att åka till Ljunkan igen. Hoppas förövrigt på en rolig och spännande dag idag. Jag kanske skriver något mer sen när jag är hemma ikväll. Jo juste jag kanske ska berätta lite om mitt nya schema. På måndagar går jag till klockan 17.30 med har en sovmorgon till klockan halv 11. På tisdagar och torsdagar slutar jag runt 15.30, och på fredagar fem i 12. Ganska gött schema ändå, lite synd bara att dagarna var lite långa då och då. Men jag får väll hoppas att man har kul undertiden man är i skolan. Annars får man väll se till att man har det. Men men nu ska jag fixa mig det sista och sen dra iväg till skolan,

puss puss på er så hörs vi<3


Nattblogg

Jahop nu ligger man här "äntligen!" i sängen. Imorgon blir det att gå upp klockan 8, för att hinna med allt innan tåget går klockan halv 10 typ. Men iallafall ska det bli kul att börja skolan imorn. Blir HV1FR, kul som fan skre bli! men men nu ska jag ta och sova. Godnatt allesammans!

puss puss

Gomórron

Ja nu har man då vaknat, eller ja jag vaknade vid 9. Har iaf ätit frukost nu och lite. Så nu sitter man i soffan och chillar, får se vad man ska hitta på idag, ska iaf färga håret sen ska jag in till Ljunkan. Skolan börjar ju imorn, ao men det kan säkert bli kul.
Undrar föresten när Linus ska ringa .. hoppas han inte är sur på mig :(
men men nu ska jag fortsätta med mtt chattande och låtlyssnande, just nu lyssnar jag på en AS bra låt, nämligen ;
Pitbull - Hotel Room Service




vi hörs puss puss

Sommarlovet är,.. över.

Jaha, nu sitter man här och lyssnar på musik och har trevligt med Linus, Jesper och lillasyrran. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu. Något kul blir det väll antar jag.

Nu är det ju bara 2 dagar kvar på sommarlovet, eller ja 1,5 dagar rättare sagt. Kul så länge det varade. Typ!
Imorn ska jag iallafall in till Ljunkan på föräldra möte med mamma och pappa, det blir nog kul det. Hoppas första dagen på min nya skola kommer bli bra, eller ja, iallafall rolig.

Snacka om att man kommer att känna sig as liten när man börja på gymnasiet, alla andra är så jävla mycket äldre. men men, det blir nog bra som sagt.

Förövrigt idag så vaknade jag hemma hos jenka, eftersom hon hade tjejkväll igår. Vi hade as trevligt! Vi få som hade kvällen nämligen; Jenka, jag och Isa. Men men nu ska jag ta och vara lite social med Linus och dom andra igen.

Puss puss så hörs vi<3







Ny design fixad

Nå? vad tycker ni om min nya design?
jag själv är mest nöjd med menyn och hedern ^^
ajjah, säg vad ni tycker iaf. :}

Äntligen är det över!

Jaa jag säger det! äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN!! är feriearbetet över!
Kul som är eller rättare sagt lustigt, hände det någonting jätte kul. När Moa och jag skulle lämna en vagn med varor på en avdeling på ålderdomshemmet, frågade vi en gubbe i rullstol vart det stället låg. Han svarade:

"Gubben: Vet ni var Frasses rum ligger?
Moa och jag: Nee, vi jobbar inte här.
Gubben: Då vet ni ingenting!
Moa och jag: *tittar lustigt på varandra* vi jobbar i köket. Men nu ska vi tillbaka dit.
Gubben: Det här är det värsta jag har varit med om!"

hmm jao du, lustig gamling det där. Men vi as garvade när vi hade kommit tillbaka till köket. Sen fick vi dessutom höra från en av dom som jobbar där att när hon hade varit själv en gång i köket, hade samma gubbe kommit till matsalen och skrikigt att han ville hem. Då gick hon fram till honom och sa att hon inte kunde skjussa hem honom för att hon var tvungen att jobba. Då blev han jätte arg, och hon sprang in i köket igen för att gömma sig bakom svängdörrarna som han inte kunde ta sig in i. Haha !
Aah lyckad dag iaf som sagt, men nu ska jag snacka en stund till med älsklingen sen ska jag hoppa in i duschen och fixa mig sen hämta jenka sen dra hem till desse.

pusspuss

shopping

Snart blir det att dra iväg till CityGross och köpa taco saker inför kvällen hemma hos Desireé imorn. Lite huffs fluffs fick man reda på det idag, ajjah shit samma, alla kan ju inte vara perfekta. Iallafall, idag har jag varit i Lkpg med Carro och shoppat, hittade många fina saker men köpte bara en fundation. Var lite kul när man skulle leta vilken färg jag skulle ha, ivanliga fall brukar jag ju ha den ljusaste men nu fick man ta 4 ggr mörkare än den, då märks det att man har varit ute mycket i sommar. Ingen fängelsefånge här nej.
Carro däremot hittade en hel del tröjor, tjusigt tjusigt! Närsta gång jag åker in till stan ska jag iaf leta efter en lång kofta, men innan dess ska jag färga håret^^

Ohjuste en sak till! jag tycker jätte synd om min syrra nu. Hon har varit sjuk i antingen 3 veckor, om inte mer , hon är inte frisk än. Hon bara spyr och spyr, har ingen feber eller något liknande. Ingen läkare vet vad hon lider av, men jag hoppas det inte är någonting allvarligt, vill att hon ska må bra ju nu till skolan börjar igen. Nu återstår det bara att vänta på att höra någonting ifrån mamma och henne imorn, eftersom dom blev kvar på sjukhuset inatt. Tänker på dig syrran ska du veta!<3

Men nu ska jag försöka få tag på både Jenka och Petra. Petra blir nog svårare att få tag på men det fixar jag!

puss puss

12:53

Kom hem från jobbet nu, och när man kommer hem så tror man ju att älsklingen ska vänta på en, men nej han satt och spelade wii med syrran.. aah kul. Ajjah han kanske pratar med mig snart, tills dess finns jag på msn.

Imorn blir det Lkpg med Carolinisen. Vi får ta och fika tycker jag, eller vad säger du gumman? Hur som helst blir det nog en hel dag från klockan 13 till klockan 6-7 på kvällen.  Gött!


Vi har våra stunder ibland. <3

men nu ska jag lyssna på musik och nörda msn. pusspåer

Ny Dator.

Uppdaterar idag med att jag har varit med Linus hela helgen, massa mys va det, skulle igentligen ha åkt in till mjölby och kört volleyboll med micke och några men jag var med älsklingen istället. Det är så mycket roligare.
Iallafall på söndags eftermiddagen var mamma, syrran, pappa, Linus och jag i Nkpg och letade efter en dator till mig. Vi sprang runt i en himla massa affärer och letade efter bra och billiga datorer.
Mamma hade först tänkt sig att det skulle vara en ganska stor dator med kanske en 16" skärm, men sen ångrade hon sig och tyckte att jag skulle ha en 18" istället. Vilket bara gjorde mig  både glad och ledsen.
Glad, för att jag fick en större och bättre dator, men ledsen, för att alla mina sommarjobbs pengar ska gå direkt till mamma. Lite synd. Men va fan, jag har ju en ny dator!

På söndags kvällen fick jag lägga mig jävligt sent, eller sent och sent. Det är det om man ska upp  5 timmar och 45 minuter senare. Kom inte i säng förrens klockan 01 ..
men det berodde ju på att vi skjutsade hem linus vid 12 ^^
jaja det är sånt man får ta. Var ganska trött på jobbet den morgonen.
_______

Igår och idag har jag suttit och sorterat bilder, det tar en jävla tid kan jag säga, har ca 6 mappar kvar med säkert över 100 bilder i några av dem. Jaja sånt får man ta om man vill ha ordning i den nya datorn ^^
inte för om jag vet om det blev mer ordning, men men det tåls att tänka på.
Nu sitter jag iallafall hemma hos min farbror och väntar på att pappa och cia ska komma hem från affären, dom åkte nämligen och köpte tacos tillbehör^^
ajjah ska inte bli så långt inlägg,

men sköt om er så uppdaterar jag snart igen, puss puss<3



Skänningemarken i onsdags och torsdags.

Skänninge marken i år var grymt lyckad! När jag kom till älsklingen på onsdagen tog vi det lungt ett tag, sen på eftermiddagen/kvällen gick vi ner till stånden. När vi hade gått runt där ett tag drog vi hem till Linus igen och åt och hade det mysigt med alla människor, vi var typ 20 stycken personer där ;D
Resten av onsdagskvällen spenderades på Tivolit och i en lägenhet^^
kom inte hem till linus förrens vid halv 3 xD var rätt så död då xD

Torsdagen blev något lugnare, jag vaknade upp brevid min älskling. mysigt =') Hela dagen spenderades att gå och kolla på stånden, hittade äntligen glasögonen jag letade efter! nämligen ett par Shutter Shades^^ niice! =D 


ett par såkallade shutter shades.^^



Idag ska jag iaf åka till älsklingen igen, eller iaf troligt vis. Ska ringa honom när jag har skrivit klart inlägget. Ville bara skriva en sak till innan jag av slutar. Det är grymt jävla varmt ute och jag är sugen på att sola.

Puss puss<3
RSS 2.0